Сергій Таран

На ESL Pro League Season 15 завершила грати група С. У наступний етап пройшли Movistar Riders, Players та Team Liquid.

Найбільше розчарували BIG, німці мали чудовий шанс виступити перед своєю публікою на LAN, але перед стартом турніру вони провели заміну і не змогли підготуватися. GODSENT мав шанси поборотися за плей-офф, але вони програли важливу гру Players (1:2), де віддавали дурні раунди і, як наслідок, залишилися за бортом турніру. Хлопці із Party Astronauts відрізками виглядали непогано, але, як і очікувалося, усім програли.

Здивуванням цієї групи стали представники Movistar Riders, оскільки хлопці виграли усі свої матчі та вийшли з першого місця. Players і Team Liquid відіграли цілком очікувано, провели пару не переконливих матчів, але загалом виглядали гідно і змогли пройти у плей-офф ESL Pro League Season 15.

З повною впевненістю можна сказати, що найгіршим гравцем групи С був Епітасіо TACO де Мело. Капітан бразильської команди випадав практично на кожній карті, часто ухвалював невірні рішення, що призвело колектив до правильного результату.

MVP у групі можна назвати снайпера Players. Дмитро sh1ro Соколов був лідером своєї команди та найкращим за всіма показниками, але треба врахувати, що таку статистику він набив проти відверто слабких колективів.

По цій групі можна зробити висновок, що тут не виступав майбутній переможець ESL Pro League Season 15. Команди перебувають не в кращій формі і помітно, що хлопцям не вистачає впевненості.

Нагадаємо, v1lat пояснив чому гравці Virtus.рro та Gambit прибирають у соціальних мережах згадки команд.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.