Site icon Players

Riot Games скасовують турніри у Східній Європі

Компанія Riot Games вирішила скасувати Valorant Regional League: Орієнтир та Континентальну лігу League of Legends. В офіційних групах ігор практично одночасно з'явилося повідомлення, що до цього рішення вони дійшли після тривалих переговорів з ліцензіатом регіональної ліги.

«Після обговорення з ліцензіатом регіональної ліги ми ухвалили непросте рішення скасувати весняний спліт VALORANT Regional League: Орієнтир. У ці важкі для регіону часи ми знаходимо неможливе продовження турніру. На жаль, як наслідок цього рішення команди із СНД пропустять турнір просування VCT EMEA. Як тільки з'явиться можливість, ми відразу ж поділимося планами наступного етапу VALORANT Regional League: Орієнтир СНД»

VALORANT: Кіберспорт

«Після обговорення з ліцензіатом ми ухвалили непросте рішення скасувати весняний спліт Континентальної ліги League of Legends. У ці важкі для регіону часи ми знаходимо неможливе продовження ліги. На жаль, як наслідок цього рішення СНД пропустить Mid-season Invitational цього року. Як тільки з'явиться можливість, ми відразу ж поділимося інформацією про формат літнього спліту Континентальної ліги СНД.»

League of Legends: Кіберспорт

Нагадаємо, Riot Games дискваліфікували склад NAVI за LoL: Wild Rift.

Exit mobile version