Сергій Таран

Український професійний гравець в CS2 Олександр s1mple Костилєв дав велике інтерв’ю Дункану Thorin Шилдсу. В ньому кіберспортсмен розповів, що покинув FlipSid3 Tactics так як хотів прибрати з команди Андрія B1ad3 Городенського.

«Відразу після того раунду я відправив у чат три крапки. Після матчу я заявив, що ніколи більше не буду грати з B1ad3 і markeloff. Далі я приїхав у готель, написав пост у якусь соціальну мережу і запропонував команді виключити зі складу B1ad3 або зробити його тренером. Деякі тіммейти погодилися зі мною. Пізніше ми обговорили це всім складом і топменеджментом FlipSid3, зокрема з Dana і Hector. Мені сказали, що не стануть прибирати B1ad3 зі складу. Я відповів: "Чому? Ми ж щойно обговорювали, що нам потрібно зробити це, щоб стати сильнішими". Далі я опублікував той пост і пішов із команди.

Тоді я був гравцем, здатним знищити суперників на сервері, але при цьому я розумів, що B1ad3 хоче навчити мене дивитися на гру під іншим кутом і читати опонента. Я впевнений, що далеко не всі мої колишні тіммейти з FlipSid3 це розуміли і тренувалися зовсім не так, як це робив я. Мені подобається грати багато, тому що так ти вивчиш різні ситуації й отримаєш досвід, який можна використовувати на турнірах.»

Також s1mple розповів про період після кіку Данила Zeus Тесленка з NAVI.

«seized любить говорити, що після заміни Zeus у команді не було інших кандидатів на місце капітана, крім нього. Але мені здається, що він просто хотів стати капітаном, тому що саме він і flamie хотіли виключити Zeus. Тоді seized зрозумів, що хтось має зайняти його місце.

В цей час вийшли нові правила, за якими тренер міг спілкуватися тільки під час перерви, тому Starix став безкорисним. Він ніколи не працював на рівні з b1ad3, peacemaker або будь-яким іншим тренером.»

Нагадаємо, NAVI відсвяткують своє 14-річчя благодійним шоу-матчем з Dota 2 на підтримку 3 ОШБр.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.