Сергій Таран

Кіберспортсмен Оуен Smooya Баттерфілд піддав критиці Євгена Aunkere Кар'ята за провал в оформленні документів для поїздки на європейський RMR з CS:GO. На своїй трансляції британець розповів, що росіянин намагався оформити довгострокову візу, щоб не повертатися в Росію, чим підставив їхню команду.

«Всім російським гравцям схвалили візу, навіть glowiing. Всі летять на Мальту без будь-яких винятків. І ось ми дізнаємося, що Aunkere отримав відмови, подавався на вигідну для нього візу. Обидва рази він намагався оформити Шенгенську візу.

Aunkere хотів отримати візу трохи краще, тому йому двічі відмовили. Якби він подавався на короткострокову візу заради поїздки на Мальту він би її отримав. Кожен отримав візу. Все, крім нього.

Навіщо йому це? Він хотів візу краще, щоб виїхати з росії. Я так думаю. Ми могли поїхати... Thomas [Томас Thomas Уттінг] замінить Aunkere, якщо Calyx отримає візу. Я можу помилятися, але це виглядає правдою, оскільки він — єдиний росіянин, якому відмовили.

Здається, є різниця між пошуком кращого життя і знищенням шансів п'ятьох людей поїхати на мейджор. Просто тому що ти захотів отримати зручну для своїх потреб візу. Трохи егоїстично, вам не здається?

Мені наплювати на твоє «краще життя». Виграли квали - отримали слот на RMR - отримали візи на RMR відіграли RMR. Далі можеш робити, що хочеш. Що за фігня? <...> Офіційно: я ситий по горло командним CS:GO. Час закінчувати кар'єру.»

Нагадаємо, ESL забороняють учасникам RMR-турніру для Європи проводити екстрені заміни.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.