Сергій Таран

Українська компанія StarLadder оголосила про початок співпраці з найбільшим організатором кіберспортивних івентів у Дубаї – Esports Management Group. Метою об'єднання називається бажання підвищувати рівень кіберспортивних заходів на Близькому Сході.

Угода розрахована на три роки. У цей період StarLadder буде організатором щорічного ігрового та кіберспортивного фестивалю EMG. Планується влаштовувати турніри з іменитими командами з різних дисциплін. Також українська компанія обіцяє чимало нововведень, які допоможуть EMG вийти на новий рівень.

«Ми бачимо масштабне зростання кіберспорту на глобальному рівні, і за підтримки Федерації кіберспорту Еміратів прагнемо відтворити це зростання на Близькому Сході. У зв’язку з тим, що культура ігор у нашому регіоні щодня долає нові межі, ми впевнені, що наше партнерство зі StarLadder стане ключовим елементом для розвитку кіберспортивної спільноти в ОАЕ. Ми з нетерпінням чекаємо участі StarLadder, створення більших і регулярних турнірів, які принесуть уболівальникам новий рівень кіберспортивних вражень»

Даррач Кемпбелл, директор з менеджменту EMG

Цього літа StarLadder вже займалися організацією Global Esports Tour Dubai 2022 за CS:GO в рамках фестивалю EMG. Тоді перемогу здобули Ninjas in Pyjamas, отримавши за перемогу $100 тис.

«Близький Схід і ОАЕ, зокрема, є ринком кіберспорту, що швидко розвивається і має для нас стратегічне значення. Ми провели наш перший турнір в Дубаї ще в 2016 році, і тепер ми раді зміцнити свою присутність у регіоні, співпрацюючи з таким сильним партнером, як EMG, після нашої успішної організації Global Esports Tour Dubai на початку цього року»

Роман Романцов, генеральний директор компанії StarLadder

Нагадаємо, BLAST проведе весняний мейджор за CS:GO в Парижі.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.