Кристина Фазлієва

Компанія Ubisoft вирішила розпустити команду, відповідальну за розробку Prince of Persia: The Lost Crown, однак жодних звільнень через це рішення не відбулося. Більшість співробітників були переведені на інші проєкти, зокрема на ремейк культової гри Prince of Persia: The Sands of Time, яка очікується до 2026 року після численних затримок.

Рішення про закриття підрозділу було прийнято через невідповідність фінансових очікувань від гри The Lost Crown, яка в свою чергу отримала 86 позитивних балів на Metacritic, не виправдала надій компанії в плані продажів.

Старший продюсер Абдельхак Елгесс додав, що гравці можуть очікувати «більше досвіду Prince of Persia в майбутньому», включаючи ремейк The Sands of Time 2003 року.

Нещодавно студія випустила кілька безкоштовних оновлень та сюжетне DLC Mask of Darkness для The Lost Crown, завершивши таким чином цикл розробки гри.

Минулого місяця Ubisoft переглянула свої фінансові цілі на рік після того, як початкові продажі Star Wars Outlaws "виявилися меншими, ніж очікувалося". У результаті це відклало запуск Assassin's Creed Shadows на лютий 2025 року.

"Наші показники у другому кварталі не виправдали наших очікувань, що спонукало нас швидко й рішуче вирішити цю проблему, зосередившись ще більше на підході, орієнтованому на гравця, ігровий процес, і непохитній відданості довгостроковій цінності наших брендів" – сказав співзасновник і генеральний директор Ubisoft Ів Гіймо.

Окрім цього, Ubisoft оголосила, що планує надалі зосередитися на іграх, орієнтованих на потреби гравців, і підвищити довгострокову цінність своїх брендів.

Трохи про Prince of Persia: The Lost Crown: Prince of Persia:

The Lost Crown — нова частина легендарної серії. Цього разу гравці беруть на себе роль охоронця принца, якому належить врятувати викраденого правителя. Геймплей виконаний в стилі класичного Prince of Persia, що вийшов на аркадних автоматах, із поєднанням сайд-скролерного екшену, платформінгу та битв. The Lost Crown стала одним із найвищо оцінених релізів 2024 року.
На Metacritic гра отримала 86 балів від критиків, а в Steam — 83% позитивних відгуків від користувачів.

Нагадаємо, в Deadlock з’явилися зображення рангів.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.