Сергій Таран

Компанія Valve офіційно анонсувала перехід CS:GO на рушій Source 2. Сьогодні, 22 березня, стартував обмежений бета-тест. Сповіщення про це прийде в головному меню CS:GO.

В цьому матеріалі редакція Players зібрала для вас все, що наразі відомо про зміни після переходу на Source 2. Вся інформація взята з офіційної сторінки оновленої версії Counter-Strike 2.

Розробники запевняють, що весь інвентар гравців буде перенесений на CS2.

Адаптивний дим 

Димові гранати тепер є об’ємними динамічними об’єктами, що взаємодіють із середовищем і реагують на освітлення, постріли та вибухи. Тепер дим може взаємодіяти з іншими ігроладними подіями, створюючи нові можливості. 

Перероблена система реєстрації влучення в ціль

В основу Counter-Strike 2 закладені «підтікові» оновлення. Раніше сервери оцінювали зміни на мапі лише в певні часові інтервали, що звалися «тіками». Нині завдяки архітектурі підтікового оновлення в Counter-Strike 2 сервери миттєво дізнаються про початок руху, пострілу чи кидка гранати. 

У результаті цього незалежно від частоти тіків ваш рух і стрільба відбуватимуться завжди однаково, а гранати щоразу падатимуть куди слід.

Візуальні зміни карт

На мапах використовується нове освітлення рушія Source 2, включно з фізично коректною системою візуалізації, що створює реалістичні матеріали, світло й віддзеркалення. 

Інструменти та функції візуалізації рушія Source 2 будуть доступні творцям мап зі спільноти гри, що дозволить їм створювати, експериментувати та вносити зміни з меншими зусиллями. Також очікуйте на майстерню предметів Source 2, яка стане доступною для обмеженого тестування дещо пізніше.

Нові візуальні ефекти

У Counter-Strike 2 оновлено всі візуальні ефекти. Системи освітлення й часток Source 2 дали новий вигляд і поведінку воді, вибухам, вогню, диму, спалахам пострілів, повітряним слідам куль, ефектам влучання тощо.

Влучання куль тепер добре видно з віддалі, а сліди крові, що з часом тьмяніють, дають вам більше інформацію про ситуацію на мапі.

Насолоджуйтеся цілковито зміненими вибухами, вогнем, світлом від C4 тощо. Завдяки рушію Source 2 та сучасному обладнанню ефекти оточення в Counter-Strike 2 виглядають реалістичніше й узгодженіше.

Інтерфейс у Counter-Strike 2 було повністю перероблено, зокрема всюди додано свіжі візуальні ефекти.

Змінений звук

Звуки в Counter-Strike 2 перезаписано, щоби вони краще відповідали фізичному середовищу, були виразнішими й передавали більше інформації про ситуацію в грі. Ми також збалансували їх для комфортнішого слухового сприйняття.

В разі появи нової інформації, команда Players обов’язково проінформує вас про це.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.