Сергій Таран

Кастер Роман Casper Лепьохін розповів, що отримав запрошення на The International 2022 по Dota 2 від компанії Valve. Після того, як він почав ставити незручні запитання представнику компанії щодо росіян у списку талантів, інвайт відкликали.

«Приблизно місяць тому я отримав «лист щастя» із запрошенням на The International 2022. Десь секунду я дивувався (може пам’ятаєте минулий рік і мої «терки») від самого факту запрошення, а вже потім я тиждень дивувався від змісту початкового листа та подальшого ланцюжка відповіді на мої питання. Я не викладатиму листування з боку співробітника Valve, а то раптом образиться.

Запрошений був на позицію ведучого студії аналітики. Дуже сильна моя сторона, до речі, де на тлі великої конкуренції я не залишив шансів ваще нікому KAPPA(!!!) Я спочатку я подумав: «Та й хрін з ним. Це ж Інт! Свято доти. Грошей купу платять. І там же буде ще кілька моїх хлопців, з якими можна «затусити» і не зважати на росіян». (ЯК же я помилявся АХАХАХАХАХАХ)

Насамперед, я написав з уточнюючим питанням про склад студії аналітики, тому що я вже знав другого ведучого та одного з її учасників з нашого боку. І отримавши відповідь, я просто здивувався (сподіваюся, ведете підрахунок подивів?) там були вершки суспільства типу смайла, який захищає омон, а потім тікає в Казахстан і нонграта, який вчора на стримі z-ки малював. Решту щодо позиції щодо війни можна назвати в кращому випадку «не все так однозначно»…

Так от… Коли трохи попустило від складу людей, з якими мені доведеться працювати, я поставив ще одне питання, написавши, що там половина вати — «А чи можемо ми пересадити мене в аналітику (ну раз вже за найсильнішими аспектами моєї особистості пішли) до нашого другого ведучого і аналітика, щоб просто зробити окрему зміну і не перетинатися. Адже це безпосередньо вплине на якість шоу, а заради цього ви всіх нас туди везете, так?(тут мем із зоряних війн) Відповідь ви бачите… Я не в списку талантів цього року за своєю ініціативою.

І на цьому список подив не закінчився. Додайте туди російського підрядника для продакшну. Додайте туди перенесення локації з Норвегії до Казахстану через закриття кордонів, щоб російським було зручніше вибратися і продаж прав на трансляції букмекерам, яких кілька років тому Valve самі забанили як спонсори. Думаю, це ще не кінець списку. До Інта ще є час.

Знаєте, я іноді дозволяю своїм дітям робити нісенітницю, розповідаючи наперед, як усе буде. Вони не слухають, роблять як хочуть і часто одержують від життя урок. Тільки ось цим дітям 14 років на двох…»

Casper

Нагадаємо, v1lat розкритикував підхід Valve у виборі талантів на російськомовну трансляцію The International 11.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.