Сергій Таран

Операційний директор NAVI Олексій xaoc Кучеров дав інтерв’ю порталу bo3. В ньому він розповів про відсутність Олександра s1mple Костилєва на IEM Sydney 2023, жіночі склади NAVI та прихід Ігоря w0nderful Жданова до складу з CS2.

Про відсутність s1mple на IEM Sydney 2023.

«Усі необхідні документи для подорожі Олександра ще не були готові.»

Про майбутнє s1mple в NAVI.

«Наявна інформація та плани, якими ми можемо поділитись, вже опубліковані. Надалі будемо тримати вас в курсі новин.»

Про прихід w0nderful.

«З комунікацією все має бути гаразд, Ігорю вже не в перше грати в англомовному складі. З ігровим стилем теж має бути все добре, оскільки у нас є чітка структура гри, в яку гравець принаймні на папері теж вписується. Далі вже команді потрібно напрацьовувати тактики, виправляти помилки та готуватись до наступних суперників — динаміка його адаптації буде помітна у процесі.»

Про тиск на w0nderful.

«Все ж таки тут не про порівняння, а про нового члена команди та того, як все буде працювати у звʼязці. Завжди потрібно давати гравцеві можливість проявити свої сильні сторони, у кожного є свій унікальний стиль.»

Про підготовку до BLAST Premier: Fall Final 2023.

«Зараз у нас планується буткемп. Зрозуміло, що за такий короткий термін нам не вдасться повноцінно все приготувати до турніру, але знову ж таки — тут важлива динаміка прогресу. Це для нас буде основним критерієм.»

Про жіночі склади NAVI.

«Це дотаційна історія. У нас два жіночих склади. CS склад доволі потужний, топ2 світу, і ми працюємо над тим, щоб він став найсильнішим. А склад з Valorant зараз на перехідному етапі у процесі перебудови через незадовільні результати. Нам хочеться більше перемог, тому ми свідомо пішли на цей крок.»

Про джерела доходу з VALORANT.

«Партнерство з Riot дозволяє клубу отримувати кошти із продажів digital items у періоди найбільш гучних змагань. Це основне джерело доходу. Також велика кількість глядачів у дисципліні дозволяє клубу підписувати нові спонсорські контракти з партнерами.»

Нагадаємо, CEO IKLA прокоментував продаж ростеру IKLA UA.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.