Кристина Фазлієва

Зйомки другого сезону екранізації відеоігрової франшизи Fallout від Amazon розпочнуться в листопаді 2024 року. Цю інформацію підтвердила Леслі Аггамс, акторка, яка зіграла Бетті Пірсон — доглядачку Сховища 33.

У нещодавньому інтерв’ю для Screen Rant, Аггамс поділилася своїм ентузіазмом щодо повернення до роботи над серіалом: "Це приголомшливе шоу". Коли її запитали про старт зйомок другого сезону, акторка зазначила: "Ми приступимо до цього в листопаді. Я в захваті".

Прем’єру другого сезону очікують не раніше 2026 року. Виробництво першого сезону, що почалося в липні 2022 року, завершилося прем’єрою в квітні 2024-го.

За аналогічним графіком, нові епізоди навряд чи вийдуть швидше. Однак у серіалу вже готові декорації, костюми та реквізит, що може пришвидшити процес.

"Зйомки другого сезону, ймовірно, пройдуть швидше, оскільки підготовча робота вже зроблена" — додає Аггамс.

Перший сезон Fallout став справжнім хітом на платформі Prime Video, зібравши 65 мільйонів глядачів у перші тижні після прем’єри. Це робить його другим за популярністю після "Володаря перснів".

Критики також високо оцінили серіал, і він отримав 16 номінацій на премію "Еммі", хоча й не здобув перемоги в основних категоріях.

У шоураннерів серіалу амбітні плани. Грем Вагнер, один із керівників проєкту, раніше натякав на можливість п’яти сезонів.

Крім того, Джефф Гардінер, один із дизайнерів ігор Bethesda, заявив, що серіал стане важливим культурним явищем, яке залишиться з глядачами на довгі роки: "Ми плануємо, що серіал проіснує так само довго, як ігрові франшизи, що переживуть кілька поколінь".

На тлі успіху серіалу зріс і інтерес до серії ігор, за даними Bethesda, за день у Fallout зіграли 5 мільйонів людей, у тому числі мільйон — у Fallout 76, яку 6 років тому оглядачі називали приреченою через низьку відвідуваність.

Нагадаємо, українська гра SAND потрапила у топ-50 найпопулярніших демо на Фестивалі новинок в Steam.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.