Сергій Таран

Консультант команди Bad News Eagles з CS2 Джеймс Бенкс дав редакції Players ексклюзивний коментар з приводу переходу колективу в організацію Guild.

«Я такий щасливий і гордий, що ми вирішили почекати, відхилити інші пропозиції і вибрати Guild як наш новий дім.

Я приєднався до Bad News Eagles після того, як взяв інтерв'ю у rigoN на Антверпенському мейджорі і просто дізнався про їхній шлях. Це було вражаюче. 5 гравців і тренер зробили все, що могли, але вони, безумовно, потребували більшої допомоги, їм ставало занадто важко зосередитися на тому, щоб робити все можливе на сервері, коли багато чого відбувається за його межами.

Я поговорив з ними, і вони погодилися взяти мене на посаду менеджера. У той час я не знав, як багато роблять менеджери або скільки часу і зусиль це все займе... Пам'ятаю, я все ще був талановитим організатором багатьох заходів, саме так я заробляв на життя, і більшість мого часу витрачалося на це.

Коли я керував командою, я робив помилки, я багато чому навчився, і одне, що я чітко дав їм зрозуміти, це те, що я ніколи не брав грошей за свою роботу, це включало в себе 0 від призових грошей і наліпок. Все, що я робив, було для команди і для того, щоб допомогти людям, яких я зустрів, і команді, в яку я вірив!

Мушу визнати, що бути менеджером було набагато важче, ніж я очікував, так багато потрібно робити, окрім того, що ви бачите на заходах, багато підготовчої роботи, і іноді я був повністю розгублений. На щастя, мені допомагали, я звертався до інших людей в індустрії, і ми працювали разом з хлопцями як команда, щоб все вийшло.

Я зіткнувся з великою кількістю справедливої критики у своїй ролі, інші таланти навіть підштовхували нашу команду під час інтерв'ю про те, що я роблю для команди, ніби кажучи, що я нічого не додаю. У таких ситуаціях люди завжди скажуть щось дурне, але я пишаюся і щасливий тим, що я зробив. Я був тим, хто привів Devilwalk до команди, я консультував щодо всіх пропозицій, ходив на всі зустрічі, знав, які пропозиції були поганими для нас, від деяких було важко відмовитися, але я просто знав, що це не буде правильним місцем для команди.

За останні півтора року у нас було багато пропозицій, деякі з них були чудовими, але не підходили нам, деякі, я б сказав, були незручними, наприклад, вони хотіли значно недоплатити нам, або одна організація попросила 50% від суми наліпок за мейджор, на якому ми не представляли їх, і ми, звісно, ніколи б не погодились на таку пропозицію.

Переговори і очікування від співпраці з Guild були чудовими з самого початку. Мене запросили до ігрового центру Sky Guild у Лондоні, я зустрівся з керівництвом Guild та обговорив, що ми можемо зробити, і я одразу ж згадав, як сказав хлопцям у груповому чаті після того, як вийшов зі штаб-квартири, що мені дуже сподобалося, і що це найпрофесійніша організація, з якою мені доводилося мати справу, коли я обговорював Bad News Eagles.

Коли справа дійшла до контракту і переговорів, я зробив все, що міг, але, на щастя, всі ми підписали контракт з агентством ULTI, тому мені не довелося хвилюватися і переживати через будь-які деталі контракту і більш складні речі. Чесно кажучи, я просто щасливий, що все так вийшло!

Я завжди казав, що перестану бути менеджером, коли у хлопців з'явиться організація, і це частково правда, але Guild зробила мені чудову пропозицію. Тепер я перейду на посаду консультанта в Guild, не виконуючи обов'язки менеджера. Я поки що не можу говорити про це в деталях, але у них дійсно великі плани для всієї організації, і я вірю, що мій досвід може дійсно допомогти їм досягти їх... Я з нетерпінням чекаю на майбутнє!»

Нагадаємо, кіберспортивна організація Девіда Бекхема Guild підписала команду Bad News Eagles з CS2.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.