Сергій Таран

Федерація кіберспорту України (UESF) повідомила, що російські пропагандисти стали використовувати кіберспорт, щоб просувати тезу про «братські народи». Як приклад береться колектив Team Spirit з Dota 2 та їх перемога на The International 2023.

«Російська пропаганда почала активно використовувати кіберспорт як місце просування наративів про "братні народи" з метою толерування війни. Як приклад, TI 2023, після якого російські медіа почали активно наголошувати на "російсько-українському" складі команди Team Spirit.

Такі маніпуляції є безпосереднім просуванням росіянами ворожих наративів про "братні народи" та толерування російської агресії проти України з використанням мовчазної позиції українських спортсменів - Іллі Yatoro Мулярчука та Мирослава Mira Колпакова.

Ми категорично засуджуємо участь українських спортсменів в російських командах, так як окрім моральної складової це також активно використовується для дезінформації та ворожої пропаганди серед молоді.»

Нагадаємо, сьогодні вийде патч 7.34e для Dota 2.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.