Сергій Таран

Данська кіберспортивна організація Astralis оголосила, що Каспер cadiaN Меллер приєднується до складу з CS2. Він буде капітаном та гратиме на позиції рифлера. Команду покинув Александер br0 Бро.

Коментар cadiaN про перехід в Astralis:

«Я в захваті від підписання контракту з Astralis. Я розумію, що дехто може сприйняти цей крок як суперечливий, враховуючи мою історію з командою та минулі суперництва. Дехто може навіть поставити під сумнів, чи правильним є рішення відійти від AWP. Але правда в тому, що я поділяю те ж бачення, що й Astralis: завжди прагнути бути найкращими, створювати топовий данський склад у CS і змагатися за найбільші титули.

Я знаю, що деякі фанати можуть вважати, що в мене були «непорозуміння» з Astralis, але насправді я стикався з так само жорстким суперництвом і з іншими командами та гравцями. Мій інтенсивний менталітет переможця завжди спонукав мене розсувати межі, і ці суперництва лише зробили мене сильнішим за ці роки. Як лідера, спільнота Counter-Strike знає, що я приношу — як тактично, де я допоміг революціонізувати гру, так і через пристрасть, яку я демонструю, від енергійних зборів до святкування великих ігор моїх товаришів по команді. Фанати Astralis можуть очікувати від мене ще більше цього в майбутньому.

Це возз'єднання з jabbi та stavn, звісно, захоплююче для всіх нас. Ми обговорили виклики, з якими зіткнулися в минулому, і сьогодні ми повністю згуртовані. Після року роздумів ми все ще прагнемо трофеїв і продовжуємо поділяти те саме тактичне бачення, яке раніше приводило нас до успіху.»

Нагадаємо, NAVI Junior перемогли Spirit Academy і виграли European Pro League 2nd Division Season 15.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.