Сергій Таран

Капітан складу NAVI з CS:GO Алексі Aleksib Віролайнен розповів, що його команда провела буткемп перед ESL Pro League Season 18 з CS:GO та пропрацювала слабкі місця. Про це він сказав в новому влозі.

«Ми в Берліні трохи більше тижня і багато граємо в CS. Був один вихідний, ми сходили в ресторан, усі були зайняті своїми справами. Зараз знову повернулися до тренувань. У нас ще тиждень підготовки, а потім ми вирушаємо на Мальту грати EPL S18.

Досить щільний графік, але загалом усе нормально. У нас є можливість виправити безліч проблем за час двотижневого буткемпу і попрацювати над тим, що допоможе нам стати кращими. Я вірю в це.

На Gamers8 2023 було досить важко, тому що ми не змогли вирішити наші основні проблеми, крім пари моментів безпосередньо перед іграми. Але коли ми попалися проти сильної Vitality, то ви самі бачили, що нас просто знищили.

Сподіваюся, що після закінчення цих двох тижнів ви побачите сильніших NAVI. Або хоча б багато нових заготовок, які знадобляться нам у майбутньому.»

Нагадаємо, Monte, ENCE, BIG та MOUZ пройшли в плей-оф ESL Pro League S18.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.