Сергій Таран

Українська кіберспортивна організація EC Kyiv повідомила, що Роман WOLF Михайленко офіційно став тренером клубу, до цього він був на випробувальному терміні. Про це стало відомо з соціальних мереж команди.

Також Михайленко працює аналітиком і коментатором в українській студії Maincast, а до цього починав кар'єру профі-гравця і виступав на українських змаганнях з CS:GO.

Коментар Романа:

«Радий бути частиною українського кіберспортивного проекту, де знаходяться ідейні люди, які готові досягати висот. І приємно бути в найсильнішій команді з українською п'ятіркою, де вже відчув підтримку фанатів не зважаючи на війну та непрості часи для всіх»

Коментар СЕО, Максима Беднарського:

«Вітаю Романа з офіційною посадою тренера. Вже якийся час він працював з командою і ми зрозуміли, що з його допомогою зможемо вийти на якісно новий рівень для нас. Ми ставимо найвищи задачі для команди і сходимося у тому як їх досягати разом. Впевнений, що команда на чолі з Романом покаже ті результати на які чекають українськи фанати від народної команди ! Слідкуйте та вболівайте за EC KYIV»

Нагадаємо, Maincast випустили мерч на підтримку України.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.