Сергій Таран

На BLAST Premier Spring Groups 2023 та IEM Katowice 2023 з CS:GO NAVI могли продовжити використовувати систему з шістьма гравцями. Цього хотів тренер складу Андрій B1ad3 Городенський. За його словами, це дозволило б провести більш плавну інтеграцію Андрія npl Кухарського та уникнути проблем із мап-пулом.

«Я очікував труднощів, бо хотів відіграти цей турнір із sdy та npl. Знав, що якщо приберемо sdy, то ми матимемо проблеми з мап-пулом. Молодому гравцю важко виступати на всіх картах у нових ролях. Знав, що нам краще відіграти BLAST та IEM Katowice, а потім подивитися, що у нас виходить.

Ми завжди маємо давати шанс молодим гравцям і не маємо критикувати через один турнір. Поки що судити надто рано.

Поки що мені подобається динаміка npl. Мені подобається те, що я бачу проти Абу-Дабі. Зараз ми намагаємося знайти оптимальні позиції для кожного гравця і підкреслити їх сильніші сторони. За CT все просто: b1t – наш основний опорник. З рештою ми експериментуємо.»

Також фахівець прокоментував поразку від G2 Esports у гранд-фіналі групи на BLAST Premier Spring Groups 2023. Він сказав, що команда мала проблеми з мораллю в цій грі.

«На Inferno за бік Т ми програли пістолетний раунд. Це було критично для нашої ментальної складової. Ми знали, що в хорошій формі і маємо використовувати всі наші шанси. Після цього раунду ми були роздратовані нашими помилками, почали сперечатися. Це причина, через яку ми погано розпочали цю карту.

Усі хочуть перемагати. Тепер ми знаємо, що не в найкращій формі. Ми не показали гру, яку хотіли. Нам треба бути терплячими. Потрібен час, щоб виправити помилки та знайти свою гру.

Я не стримую гравців, вони вибухають. Потім я намагаюся заспокоїти їх, оскільки вони не сфокусовані на грі та починають сперечатися. У нас було три чи чотири раунди на кожній карті, які ми мали брати. Вони стали критичними для нас. Дуже важко програвати у таких раундах.»

Нагадаємо, 30 грудня 2022 року sdy залишив NAVI.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.