Сергій Таран

Тренер складу NAVI з CS:GO Андрій B1ad3 Городенський дав невелике інтерв’ю порталу Dexerto. Український спеціаліст поділився своїми враженнями від оновленого складу.

«Я бачу, як ця команда має розвиватися. І я також зрозумів, що побудувати щось дуже складно, а щоб зруйнувати це, потрібна лише секунда. Ми довго будували останній склад та систему, це була дуже важка робота. Було багато суперечок, злетів та падінь. Люди були засмучені нашим рішенням, і ми це знаємо. Але це крок, на який ми пішли. Ми зібрали міжнародний склад заради майбутнього організації. І ми розуміємо, що це тривалий процес. Це етап повної перебудови складу NAVI з CS:GO. Я бачу в ньому потенціал, але це займе час.»

Також Городенський розповів про процес підготовки команди.

«У нас є три гравці, які прийшли з різних команд, із різними знаннями. Я вже багато разів про це говорив: це схоже на зламану систему, де ви не можете підібрати гравця з певним стилем і конкретними знаннями, які вам потрібні, тому що у команд немає єдиної філософії. Це означає, що при спробі щось побудувати потрібно дивитися, як гравці адаптуються і як ви можете підлаштуватись під них. Наприклад, вам 23 роки, і ви вже давно граєте, щось будуєте по цеглинах, а потім потрібно все це викинути. Це дуже болісний процес для людини. Думаю, нам потрібно спробувати різні речі та знайти баланс. Зараз я намагатимусь не тиснути на них, а дам їм більше свободи в тому, що їм подобається робити. Тоді я побачу їхні сильні та слабкі сторони. Після цього ми поступово шукатимемо баланс і створюватимемо щось нове.

[Коли команда буде повністю готова?] З точки зору розкладу ідеальним моментом для команди буде ESL Pro League на Мальті. Перед цим ми матимемо великий буткемп. Ми не могли зробити його перед BLAST Premier Fall Groups 2023, тому що трансферне вікно було дуже коротким. Як тільки всі перестали грати, нам потрібно було розпочинати переговори. Це не швидкий процес. На це потрібний хоча б один місяць.

Ми якраз виходимо з перерви і перший буткемп буде дуже коротким — сім днів. Думаю, що команді, яка змінила лише одного гравця, було б складно впоратися за цей час. Те саме стосується навіть команд на зразок FaZe, які нічого не змінювали. А уявіть, наскільки сильно ми змінили склад. Ми будуємо його з нуля, тому це надто короткий період. Нам потрібен великий буткемп, і єдиний шанс для цього перед EPL. Тоді ми зрозуміємо, яким виглядає майбутнє команди. У нас буде чітка картина того, що ми маємо робити далі.»

Нагадаємо, Aleksib розповів про перехід до NAVI.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.