Сергій Таран

Тренер NAVI Андрій B1ad3 Городенський прокоментував поразку своїх підопічних в матчі за вихід в плей-оф BLAST.tv Paris Major з CS:GO. Спеціаліст вважає, що його команді не вистачило холоднокровності, що дозволило Faze переломити хід протистояння.

«Це нагадало мені матч у Кельні, де ми почали нервувати і чухатись, не були холоднокровними у рішеннях – це дуже важливо. Намагалися грати прості раунди, але в нас нічого не вийшло.

Думаю, наші гравці трохи розслабилися на Mirage і не дотримувались плану. На старті вони забували, що робити у раундах: кидали не ті димові гранати чи забували гру на своїх ролях. Це дуже важливий момент проти FaZe Clan: ти маєш грати максимально сконцентровано. На десайдері ми лідирували, але не змогли закінчити гру.»

BLAST.tv Paris Major 2023 проходить з 8 до 21 травня у Парижі. 24 найсильніші команди світу борються за призовий фонд у розмірі $1,25 млн і слот на BLAST Premier World Final 2023. Це останній мейджор з CS:GO, а далі відбудеться перехід на CS2.

Нагадаємо, NAVI програли Faze та не пройшли в плей-оф BLAST.tv Paris Major 2023.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.