Сергій Таран

Дмитро Bamb1ni Кузьменко прокоментував виступ його підопічних з команди Money Makers на PUBG Mobile Super League EMEA Spring 2024. Команда посіла четверте місце на чемпіонаті та кваліфікувалася на PUBG Mobile World Cup 2024.

«Переночував з думками, якщо вчора були ще думки «програли» то сьогодні повністю задоволений результатом. Враховуючи, що організатори навіть не прогнозували нас у першу десятку турніру в фіналі (ми були відсутні у всіх контент планах на івент), то цей сплав досвіду та молодих і голодних до результату гравців вразив всіх.

Так, віддали в останній день перше місце, як і друге з третім, але враховуючи обставини з якими стикались увесь турнір починаючи від екстрених замін та закінчуючи проблемами зі здоров’ям деяких гравців - я задоволений, як і команда. Було декілька змін геймплану по ходу турніру, впливала відсутність досвіду LAN фіналів у трьох гравців, але молодь справилась з усім тиском та відповідальністю краще ніж попередні кваліфікації та PMGO у Бразилії.

Хоч Дмитро OldBoy не зіграв більшу частину турніру, він по-капітанські вдало керував командою поза сервером та вносив стратегічно важливі рішення у гру. Особисто для мене це перший досвід з англомовною командою, з командою з молодих гравців де є свої «приколи» які треба було шліфувати по ходу турніру. Це не збірна, де оптимізується процес під гравців, тут відбувається класична робота від А до Я.

Дякуємо всім компетентним органам та відомствам за сприяння у питаннях виїзду на турнір, нам було надважливо презентувати гравців країни на континентальному рівні, я впевнений у нас це вдалось. Україна була презентована на PMSL EMEA, тепер буде презентована на PMWC у рамках EWC.

Бонусом, на EWC зможемо використовувати національний прапор на кріслах, на трансляціях його будуть показувати - бо у Ріяд затверджено склад де є два українця, два серби та болгарин. Тобто за правилами Tencent можна використовувати прапори «більшості» країни представників команди.

Дякуємо що вболівали за нас, Слава Україні, Слава ЗСУ!»

Нагадаємо, NAVI зайняли п’яте місце на PUBG Global Series 4 2024 і кваліфікувалися на EWC.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.