Сергій Таран

Каспер cadiaN Меллер дав прес-службі Heroic невелике прощальне інтерв’ю. Данець розповів, про те, що клуб пропонував йому повернутися та будувати новий склад.

«Після того, як я намагався ініціювати процес перемовин з новими організаціями, Heroic пропонували мені відновити склад навколо sjuush і TeSeS. Мене це не дуже зацікавило, хоча економічна сторона Heroic говорила, що ми могли б отримати хороших гравців, з якими я міг би грати, але у мене просто не було сил будувати все з нуля знову.

Але я не думаю, що для мене неможливо повернутися. У мене стільки хороших спогадів з гравцями та персоналом, і мені сумно, що все закінчується, і саме так, як закінчується. Багато в чому це не вина організації чи мене. Я все ще з великою повагою ставлюся до всіх, і ніколи не знаєш, що може статися, кіберспорт — це дика стихія.»

Також cadiaN розповів про розмову з Мартіном stavn Лундом, який мав претензії до капітана. 

 «Я був дуже здивований тим, як пройшла наша розмова зі stavn. Він хотів, щоб команда розвивалася в іншому напрямку. Stavn заявив, що йому вже не так сильно подобається грати зі мною, як раніше. На його думку, я часто був грубий, коли ми розбирали помилки. 

Звичайно, частина претензій була мені зрозуміла, але, з огляду на взаємини в команді і те, як відкрито ми спілкувалися, я був здивований, що все це мені не висловили раніше. Stavn був дуже серйозний під час розмови, звичайно, він трохи нервував, але я зрозумів, що він засмучений тим, що відбувається. <...>

Якщо Stavn та jabbi хочуть грати в Astralis, нехай так і буде, очевидно, це залежить від них. Люди хочуть спробувати себе в інших командах – це нормально для спорту. При цьому гравці все одно вибирають свій підхід до таких питань. Ця ситуація точно вплине на наші спогади про ту команду, і це сумно.»

Нагадаємо, Liquid оголосили про підписання cadiaN.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.