Сергій Таран

Капітан Heroic Каспер cadiaN Меллер після поразки в гранд-фіналі IEM Rio 2023 з CS:GO дав інтерв’ю порталу HLTV. Данець згадав, що минулого разу після програного фіналу в Ріо, його колектив виграв наступний турнір.

«Я не думаю, що ми грали сьогодні дуже добре, і це вже вдруге, коли ми примудряємося грати погано тут, у Ріо, у фіналі, так що це трохи прикро. Я думаю, що цього разу натовп дійсно доставив нам задоволення, тому це була чудова атмосфера для гри, але нам, безумовно, потрібно багато чому навчитися. Я також знаю, що минулого разу ми поїхали в Ріо і програли фінал, то потім виграли наступний турнір, так що так, додому, готуватися, тренуватися і подивимося, що станеться в Парижі.»

Також Меллер розповів про те, як команда буде готуватися до BLAST.tv Paris Major 2023.

«У нас буде невелика відпустка, не дуже велика, чотири або п'ять днів, коли ми повернемося додому. Тоді ми будемо дуже багато тренуватися вдома, матимемо додаткові дні відпочинку вдома у власному ліжку з друзями та родиною. Перемога 3-0 на RMR і прямий вихід на етап Legends дає вам п'ять днів додаткової підготовки, і це дуже добре для нас, тому ми просто будемо готуватися, дивитися на пул карт і помилки, які тут траплялися, і намагатися покращитися.»

IEM Rio 2023 проходив з 17 до 23 квітня у Ріо-де-Жанейро на Jeunesse Arena. 16 команд боролися за призовий фонд у розмірі $250 тис.

Нагадаємо, Team Vitality виграли IEM Rio 2023 та розпочали боротьбу за Intel Grand Slam.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.