Сергій Таран

Засновник української кіберспортивної організації EC Kyiv Максим Беднарський розповів, як хлопці готувалися до боротьби за слот на IEM Dallas 2022 та як гравці зустріли початок війни Росії проти України. Цією інформацією він поділився з порталом Gameinside.

«Гарні новини для українського кіберспорту у складні для країни часи. Команда, яка складається лише з українських гравців, грає на дуже високому рівні та обігрує команди з топ 20 світового рейтингу. Гравці зроблять все, щоб вибороти квоту на IEM Dallas, а ми, як організація, зробимо все щоб хлопців у цей складний час випустили з країни, щоб вони могли представляти Україну на світовому чемпіонаті. Але ми не забігаємо вперед, готуємося в стандартному режимі до наступних матчів. Коли почалася війна, гравці були в Києві на буткемпе в нас були дуже амбітні плани на майбутнє, але з початком бойових дій гравцям довелося покинути буткемп та приєднатися до своїх рідних. Після цього ми взяли паузу у тренуваннях, вона тривала 45 днів, але повернувшись до тренувань хлопці довели, що два роки тренувань у професійному ритмі дали про себе знати. Зараз ми відновили інтенсивні тренування і готуємось до наступних матчів та турнірів. Згодом від нас ви зможете почути багато гарних новин та анонсів, але зараз найважливіше — боротьба проти агресора та допомога нашим бійцям ЗСУ та всім хто допомагає Україні у цій війні. Від свого імені я закликаю Українські компанії до партнерства за нашою командою. Дуже важливо розвивати Український кіберспорт разом!»

Раніше ми розповідали про шлях EC Kyiv до закритих кваліфікацій на IEM Dallas 2022 року.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.