Сергій Таран

Дружина капітана CS:GO складу української організації NAVI Кирила Boombl4 Михайлова Анжеліка LiQueen Єзієва в Instagram виклала фото на тлі російської техніки. Це чергова дурна спроба хайпа на темі геноциду українців російською армією. Але керівництво NAVI продовжує мовчати.

Черговий зашквар дружини Кирила викликав яру реакцію в українському ком'юніті. Найбільше уваги привернули коментарі Олексія yXo Малецького та Михайла Olsior Звєрєва.

yXo вважає, що NAVI повинні вжити заходів, а в іншому випадку - організації не дозволять існувати в Україні:

«Шкода, що кіберспортивні функціонери країни гівна, виявились гівно. Яке диво?! (Добре, не всі, є декілька адекватних). Були в мене сподівання що до дружини Бумича, навіть щастя їм обом бажав. Були сподівання що до гравців та тренерів деяких, але зрештою все це виявилось величезним відром з гівном. Яка країна, такі й кіберспортсмени 💩 Думаю на цьому можна припинити надавати увагу всьому мокшанському, воно мертве. На мажорі буду топити за андердогів. Від всієї душі бажаю поразки всім командам, які розмовлять рузькою. НаВі мажор не виграють. Чекаю дізбанд цього непорозуміння. Сподіваюсь на формування складу з нормальними людьми! Бережіть себе 🙏🏻 Все буде Україна 💙💛»

Olsior у свою чергу не поліз за словом в кишеню і прямо назвав цю парочку кінченими:

«Дружина Бумича пишається своєю державою і танками на репетиції параду, а її чоловік пишається своєю жінкою. Це капітан топ-1 української команди в кіберспорті, топ-1 команди світу за CS:GO. Людина, яка може дати будь-яке інтерв'ю у формі українського клубу, який найбільше асоціюється з Україною. Це кошмар. Я навіть не можу уявити, як себе повинні почувати S1mple, B1t і B1ad3, коли у тебе капітан команди і його дружина - абсолютно кінчені люди. Сподіваюся, їм хоча б Баскова не доводиться під час тренувань слухати (але це не точно)»

Нагадаємо, в стікері sh1ro знайшли натяк на російську свастику.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.