Сергій Таран

Гравець та власник B8 Esports Данило Dendi Ішутін прокоментував результат команди з Dota 2 в другому турі DPC для Північної Америки. Українець відмітив, що ціллю було потрапляння в топ-4, але проблеми з драфтом не дозволили це зробити.

«Цього сезону ми розраховували, що щонайменше увійдемо в топ-4. Ми майже впоралися. В останній день у нас були тай-брейки з DogСhamp і Felt, які набрали стільки ж очок. Ми програли матч Felt і посіли п'яте місце. Засмучений нашим результатом, тому що у нас є великі проблеми з драфтами, але наша макрогра стала кращою порівняно з минулим сезоном. Багато що з цього сталося завдяки CTOMAHEH1. <...>

З безлічі різних причин ми не змогли знайти тренера, хоча це було метою з минулого сезону. Ми сподівалися, що він допоможе нам швидше вирости. У сучасній "Доті" дуже важко виживати вп'ятьох. З таким підходом зростання відбувається дуже повільно. <...> Сподіваюся, що наступного сезону в нас буде тренер. У нас уже є на прикметі кілька людей на цю посаду.»

Нагадаємо, патч 7.33 для Dota 2 вийде 20 квітня та буде більше звичного оновлення

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.