Олексій Харченко

Українському кіберспорстмену і засновнику кіберспортивної організації B8 Esports Данилу Dendi Ішутіну знадобилося 1170 днів, щоб зняти "прокляття DPC", пише Dot Esports.

В DPC 2021: Season One CIS Lower Division команда зайняла останнє місце з однією перемогою та шістьма поразками. B8 Esports показали трохи кращі результати в нижчому дивізіоні DPC 2021: Season Two Eastern Europe, посівши шосте місце з трьома перемогами та чотирма поразками, але потім знову досягли дна в DPC EEU 2021/2022 Tour One: Division Two, фінішувавши останніми із нульом в графі "перемоги".

Також їм не вдалося відібратися до третього туру DPC EEU 2021/2022. Потім, після суперечливого переїзду до Північної Америки і участі у DPC NA 2023 Tour One: Division One, команда знову фінішувала останньою.

За весь цей час B8 Esports так і не вдалося набрати жодного очка DPC або з’явитися в рейтингу DPC. Це нарешті змінилося в DPC NA 2023 Tour Two: Division One.

B8 завершив турнір із трьома перемогами та чотирма поразками після напруженої серії на тай-брейку, щоб визначити місця з четвертого по шосте, посівши п’яте місце з 40 очками DPC у запасі.

Це може здатися незначним. Наразі це ставить організацію на 32-е місце в таблиці, і їм все ще не вистачає більш ніж 400 очок DPC від місця кваліфікації TI. Але для B8 Esports, яка протягом кількох років намагалася взяти очки і приблизитися до мейджору це означає, що нарешті є певний прогрес.

Нагадаємо, другий сезон поспіль NAVI вилітають з першого дивізіону DPC.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.