Сергій Таран

Данська організація Astralis оголосила, що Микола device Рідтц пропустить всі турніри команди з CS:GO до 2023 року. На майбутньому Elisa Masters Espoo 2022 його буде замінювати гравець Astralis Talent — Крістофер kristou Аманд.

За словами спортивного директора клубу Каспера Хвідта, керівництво планувало дати Рідтцу більше часу для набору форми ще перед підписанням контракту.

«Мені дуже приємно бачити, як device відразу ж зайняв центральне місце в команді і вносить свій внесок в аспекти, на які ми розраховували. Його ігрове чуття, навички і характер були очевидні для нас з самого першого дня. Незважаючи на те, що ми всі дуже хочемо швидше побачити його перший турнір, як ми вже згадували, при його підписанні у нас був закладений час, щоб зробити все правильно, нічого не форсуючи. Потрібно створити всі можливості для повернення кращої версії device, яку ми коли-небудь бачили.»

Аманд буде другим стендином у колективі. Міккель MistR Томсен грає за основний склад через розірвання контракту з Крістіаном k0nfig Вінеке.

Нагадаємо, device наприкінці жовтня повернувся в Astralis.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.