Сергій Таран

Вночі 7 березня вийшов патч 7.32e для Dota 2. Розробники змінили баланс багатьох предметів та героїв, а також оновили турбо режим. Повний список оновлень є на офіційному сайті гри.

Ключовим нововведенням є додавання до гри 124-го персонажа, за якого можна грати — Muerta. Вона була анонсована ще восени 2022 року перед гранд-фіналом The International 2022.

Здібності Muerta

  • Dead Shot — Вона робить примарний трюковий постріл у ворожий підрозділ або дерево. Коли куля влучає, вона завдає шкоди та ненадовго сповільнюється, а потім рикошетить у цільовому напрямку. Рикошет завдає шкоди всім юнитам, через яких він проходить, зупиняючись, коли він потрапляє в героя. Герої, яких вдарив рикошет, лякаються й тікають в напрямку пострілу.
  • The Calling — Викликає групу ревенантів 4.0, які повільно обертаються навколо цільової локації. Вороги в зоні сповільнюються, і швидкість атаки зменшується. Ревенанти завдають шкоди та втихомирюють ворогів, коли вони проходять крізь них.
  • Gunslinger — Атаки Муерти мають шанс зробити другий постріл по іншій цілі, віддаючи перевагу Героям.
  • Pierce the Veil (Ультімейт) — Муерта трансформується і стає невразливою для фізичної шкоди. Уся шкода від її атак стає магічною. Муерта отримує додаткову шкоду від атак і може проходити крізь істот. Також може атакувати ефірних істот, але не завдає шкоду цілям з імунітетом до магії.

Нагадаємо, Rubick найпопулярніший герой на Lima Major 2023, а Puck — найефективніший.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.