Сергій Таран

Творці Euro Truck Simulator 2 заявили, що не випускатимуть DLC Heart of Russia. Про це стало відомо з офіційного блогу гри.

«24 лютого 2022 року нашій команді Heart of Russia залишалося близько 6-8 тижнів до завершення роботи над очікуваним новим DLC. Ми всі дуже добре відчували результат; багато зусиль було вкладено в те, щоб цей новий регіон виглядав дійсно фантастично в грі. Ми були абсолютно впевнені, що наша спільнота, особливо в Росії, буде дуже цінувати це.

Потім раптово весь світ потрясла новина про те, що Україна зазнала вторгнення Росії. Ми були в шоці.

З глибокою стурбованістю ми дивилися новини про війну і швидко зрозуміли, що повинні щось зробити, щоб допомогти тим, хто страждає. Відразу ж ми почали вносити внески в кілька благодійних організацій, що надають гуманітарну допомогу на території України і допомогу тим, хто евакуювався. Пізніше, за доброї участі # BestCommunityEver, ми збільшили пожертви, внісши всі доходи від продажів українського Paint Jobs Pack DLC. Неймовірно бачити, що на даний момент більше 85 000 з вас вирішили придбати його і внести свій внесок у цю благородну справу. Дякую!

При розробці наших ігор ми намагаємося бути максимально аполітичними, таким чином захищаючи глобальну аудиторію гравців від повсякденних суперечок. Нам дуже подобається думка про те, що наша спільна пристрасть до імітації вантажівки дозволяє людям з'єднуватися, здійснювати віртуальний візит в сусідню країну в умовах світу і насолоджуватися хобі, яке ми зазвичай поділяємо, замість того, щоб дозволяти що-небудь, що викликає розбіжності, розділяти нас. Але оскільки наш DLC, «Серце Росії», безпосередньо стосується Росії, і так багато людей страждає, ми вирішили утриматися від звільнення DLC, щоб він жодним чином не сприймався як підтримуючий або терпимий до агресії.

Ми твердо переконані в тому, що є надія на те, що гордий народ України візьме гору і що страждання припиняться для всіх. Несправедливість не може і не повинна перемагати.

Давайте працювати разом і жити в надії, що дні відчаю і скорботи скоро закінчаться.

Дякую за терпіння, розуміння і підтримку»

Нагадаємо, Netflix перестав працювати в Росії.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.