Олексій Харченко

Головний редактор Players Олексій Харченко взяв інтерв’ю у ведучого BLAST.tv Paris Major 2023 з CS:GO Джеймса Бенкса.

Про перші четвертьфінальні матчі 

Перший день був абсолютно божевільним від початку до кінця. Почнемо з того, що перша чвертьфінальна гра була як фінал. Я знаю, що в кінці все було трохи повільно, FaZe було важко, а Heroic справді виглядали кращою командою, безсумнівно. Треба пишатися тим, що команди змогли показати, тому що це був не той матч, якого жодна з цих команд очікувала на ранній стадії.

Про Vitality

Vitality? Вони зробили те, що мали зробити, але хлопці з Into The Breach дали відсіч, вони були сильними. Вони повинні бути справді вражені своєю грою. І цей натовп, зараз тут нікого немає, був абсолютно дивовижний. Французька публіка - крута. Я радий бачити, що французька публіка так добре вболіває. 

Тепер усе зводиться до того, що станеться завтра і в кінці турніру, але я прогнозую, що Vitality переможе. Можливо, завтра Liquid порушить весь баланс. Почекаємо і побачимо.

Про Monte

Я люблю їх. Я думаю, що у них є шанс, але на такій сцені я бачив, як надто багато хороших гравців ламаються. Тільки sdy має хороший досвід. Він може спробувати передати це іншим гравцям і грати без страху. Тоді це буде дуже близько і небезпечно. Я хотів би, щоб у братів-українців все було добре. Мені хотілося б побачити певний успіх, і я очікую, що sdy виступить і видасть найкращий тімспік. 

Дивлячись на BOROS прямо зараз, він просто монстр. Але як він буде реагувати на натовп, який може бути проти нього, наприклад? Я зробив свій пікем, ви можете перевірити його на моєму каналі YouTube, але команда почала вигравати матч за матчем. Можливо Monte виграє все. 

Нагадаємо, на Players вийшло інтерв’ю з Костянтином Leniniw Сівко.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.