Олексій Харченко

Головний редактор Players Олексій Харченко, який зараз працює на IEM Katowice, зміг поговорити з снайпером NAVI Олександром s1mple Костилєвим після поразки в матчі з Heroic в півфіналі IEM Katowice 2023 з CS:GO. Українець розповів, чого не вистачило команді для виходу в гранд-фінал, а також вперше прокоментував скандальне фото з гравцями Cloud9.  

Я знаю, що тобi зараз важко психологічно, не вдалося виграти матч. Як ти будеш з цим справлятися, бо ми знаємо, що Катовіце — важливий для вас турнір?

Так, дуже тяжко, тому що я не розумію, як таким чином ми граємо після вчорашньої гри проти Outsiders. Ми так погано граємо, у нас не було зовсім комунікації, та деякі гравці, як я казав до цього, вони обісралися. Нам треба далі тренуватися, тому що в нас новий гравець і дуже заслужено G2 і Heroic в фіналі. До цього G2 виграли турнір в Абу-Дабі, а Heroic в Копенгагені, тому вони зараз зустрінуться, мені здається. 

Тобто ти можеш сказати, що практики не вистачило, інтеграція нового гравця, вам просто не вистачило часу?

Не вистачає і практики, і досвіду на сцені, не тільки npl, а і b1t також, тому що він замкнувся і було важко з ним грати.    

На арені активно підтримували NAVI, як тобі публика? 

Українські та польські фани вони дуже сильно нас підтримували. Це було топ. 

Як ти думаєш скільки часу потрібно, щоб команда знову почала домінувати на сцені, як в 2021 році? 

Я думаю нам потрібно десь ще можливо два місяці, можливо два турніри. Я дуже хочу щоб на мажорі в Парижі ми не допускали помилок, які відбулися сьогодні. 

Ти дав дуже круту промову на HLTV Award, ти допомагаєш Україні, але після цього в тебе була фотографія з російськими гравцями. У ком’юніті це фото викликало бурхливо реакцію, що ти можеш сказати з цього приводу? 

До мене підійшов Snax і спитав про фотографію, він взяв pashaBiceps і щось йому відповіли гравці Cloud9, він покликав їх до себе сфотографуватися. Всі може думають, що я такий «Давайте зробимо всі разом фото, це дуже весело», але все було по-іншому, я розповів як все було.

Ком’юніті завжди буде хейтити і це розумно, тому що це українські люди, які зараз знаходяться під ракетами та бомбами. Я приймаю цей хейт, але як я сказав, мене попросив сфотографуватися Snax і підійшов Паша, а далі Snax покликав двух гравців з Cloud9. 

Як ти відреагував, коли побачив цей хейт від ком’юніті?

Мені стало неприємно. Я задумався, можливо це прокоментувати, але передумав. Добре, що ти спитав.    

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.