Олексій Харченко

Тренер NAVI Андрій B1ad3 Городенський дав інтерв’ю головному редактору Players Олексію Харченко після поразки від Complexity в чвертьфіналі BLAST Premier Fall Final 2023.  

Питання про першу мапу Anubis. Ви досить впевнено почали, але чому не вдалося, що пішло не так за CT на Anubis?

Це така мапа. T-side сформований так, там дуже багато переваги для терористів. Тому взагалі, це норма, коли команди за T набирають дуже багато раундів і потім дуже важко грати за CT.

Overpass, звісно що пік Complexity. Потім досить близька остання мапа, чи задоволений ти загальним результатом?

Так, звичайно. Були плюси і мінуси, але ми зобов’язані фокусуватися на плюсах. Бо мінуси ми можемо змінити, працювати над ними, а дуже важливо мати цей момент, що ми прогресуємо на якихось моментах, які ми акцентували. Overpass, наприклад, ми дуже мало грали і дуже мало чого можемо на ньому показати, і тому це було так як є. А на останній мапі, думаю, просто дуже багато було помилок.

Персональних помилок?

Так, персональних помилок. Бо мені здається, що хлопці перенервували і відчували напругу, що зараз вже дуже близько. Ми намагалися цього уникнути перед грою, казати, що не треба оцінювати цей турнір дуже високо. Ми прийшли отримати багато досвіду. Звичайно треба не думати, що буде, якщо ми програємо. Ми намагалися так зробити і так воно було. Але коли ти дуже близько до перемоги, психологія все ж бере своє і почались помилки, дуже багато помилок.

Останнє питання про Урсулу Климчак. Ми сьогодні брали інтерв’ю в неї, вашого перформанс коуча.

Ула, ми називаємо її Ула.

Вона казала, що ви досить непогано зараз знайшли між тобою та нею синергію. Як ти можеш описати співпрацю з нею для NAVI?

Зараз дуже мало, що можна сказати, бо ми працювали два тижні. Але, звичайно, ми знайшли зв’язок, ми знаємо що робити, в якому напрямку працювати. Динаміка дуже гарна, навіть атмосфера дуже гарна у команді. Всі працюють, всі намагаються досягти результату і мені це подобається. Так, були мінуси на цьому турнірі. Остання гра - дуже багато помилок, але і багато позитивних моментів.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.