Сергій Таран

Третьою парою чвертьфіналу PGL Major Antwerp 2022 було протистояння ENCE – Copenhagen Flames. Тут все виділяли представників фінської організації лідерами і не дарма.

Данці пікнув Vertigo, але не змогли нічого показати в атаці і програли бік з рахунком 12:3. За захист вони відігравали краще, але розрив був дуже великий і ENCE набрали потрібні три раунди (16:10).

На Nuke, який вибрав склад фінської організації, все складалося схоже і CPH Flames вистачило лише на одну половину, як наслідок – поразку (16:12). Заслужений вихід ENCE у півфінал, а також у команди, на наш погляд, хороші шанси опинитися у фіналі PGL Major Antwerp 2022.

Закривав чвертьфінал матч Natus Vincere – Heroic. Відчуття від драфта карт у цій грі може описати лише одне відео.

Данці зробили ставку на Inferno і не помилилися. Народжені Перемагати почали в атаці, але Heroic швидко знайшли правильну стратегію за СТ та дозволили супротивникам взяти лише 6 раундів. У другій половині Natus Vincere мали хороші шанси виграти, але Рене TeSeS Мадсен і Каспер cadiaN Меллер по черзі взяли два найважливіші раунди в меншості, що сильно впливало на економіку NAVI і спростило Хероїкам шлях до перемоги на своєму піку (16:10).

Natus Vincere досить сильно ризикнули та вибрали Ancient. Ця карта проходила нестандартно, тут не було повної домінації захисту. Колективи зіграли всі 30 раундів, у яких показали чудову атаку та більше балів набрали саме за цей бік. У потрібний момент, коли данці були за крок від допів, Народжені Перемагати включили свій скіл і виграли останній раунд (16:14).

На десайдері залишився Nuke. Тут Heroic не пощастило почати за атаку, оскільки протягом усього турніру данці погано грали за Т, що призвело до поразки у першій половині з рахунком 3:12. За СТ cadiaN і компанія відчували себе впевненіше, але знову розрив був надто великий і Народжені Перемагати знайшли чотири раунди та виграли матч.

21 травня о 17:30 за київським часом стартує перший півфінальний матч, у якому зіграють FaZe Clan – Team Spirit, на 21:00 заплановано гру ENCE – Natus Vincere.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.