Сергій Таран

Український комментатор з CS:GO та Valorant Денис D3str0_o Забарний раніше повідомив, що організатори IEM Katowice 2023 з CS:GO заборонили приносити на трибуни прапори будь-якої країни. Про це він розповів на стрімі Костянтина leniniw Сівко. 

Також на турнірі D3str0_o намагався сфотографуватися з гравцями Team Liquid та прапором України. Але менеджер команди не погодився, сказавши, що організатори просили уникати такого. 

Після розголосу цих ситуацій, на Reddit представник ESL відповів на питання стосовно прапорів на трибунах. Він сказав, що заборонено приносити тільки російські і білоруські прапори, через вторгнення в Україну. 

Головний редактор Players Олексій Харченко, який зараз працює на IEM Katowice, звернувся до ESL з проханням офіційно прокоментувати цю інформацію. Представники компанії підтвердили, що заборона стосується тільки прапорів РФ та РБ. Стосовно ситуації з Team Liquid, в даний момент вони з'ясовують деталі і комунікують з командою. 

«Ми заборонили використання лише прапорів Росії та Білорусі через триваюче вторгнення в Україну. Прапори за межами цих двох країн не заборонені, їх можна приносити на арену». 

Нагадаємо, польська компанія NTT продемонструвала серію ПК-корпусів на IEM Katowice.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.