Сергій Таран

О 21:00 за київським часом на Antwerps Sportpaleis, Антверпен, Бельгія стартував гранд-фінал PGL Major Antwerp 2022 по CS:GO в якому билися FaZe Clan і Natus Vincere.

На Inferno FaZe просто «укатували» NAVI за атаку, в один момент рахунок був 9:2, але Народжені Перемагати якимось дивом зробили його 10:5. Але після зміни сторін європейський мікс взяв два стартових раунди і здавалося, що їх перемога близька. Тільки в цей момент включилася магія мейджора, а разом з нею і Natus Vincere.

Програючи 5:12 Народжені Перемагати перевернули хід гри і змогли зробити рахунок 15:13. Але на матч-поінтах FaZe Clan стали грати агресивніше, що дозволяло їм робити ентрикілли і догравати ситуації в більшості. Зміна стилю захисту дозволила перевести гру на допи.

На жаль, NAVI не вистачило сил і моральної стійкості, щоб продовжити вигравати в додаткових раундах. Що не скажеш про FaZe, було помітно, що команда зарядилася і почала знову впевнено набирати бали, що дозволило їм перемогти на карті з рахунком 19:16.

Далі команди перейшли на Nuke, який вибрали NAVI. Перша половина карти почалася точно так само, як і попередня, ще й закінчилася з таким же рахунком. Була надія, що за СТ Natus Vincere включаться і переведуть все на Ancient. Але протягом усього Нюка Ховард rain Найгард знищував Народжених Перемагати і приніс своєму колективу перший в історії мейджор, а также стал MVP турнира.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.