Сергій Таран

У першому півфіналі PGL Major Antwerp 2022 зустрічалися досвідчені FaZe і молоді хлопці з Team Spirit. Матч стартував у 17:30 за київським часом на Antwerps Sportpaleis, Антверпен, Бельгія.

FaZe Clan своїм піком вибрали Mirage. На цій карті підопічні Фінна karrigan Андерсона провели прекрасну Т-сторону і виграли її з рахунком 10:5. Після такої домінації Фейзам залишилося добрати всього шість раундів, що вони і зробили, але не без проблем.

Протягом мажора Дракони часто покладалися на Dust2 і в цьому матчі вони вирішили піти перевіреним шляхом. Але після першої половини Spirit програвали в три раунди (6:9). Після зміни сторін TS почали грати в своєму улюбленому стилі, постійно нав'язуючи агресію в «темці». Під кінець карти у Spirit було два матч-пойнти, але вони не змогли їх реалізувати.

Те, що відбувалося в додаткових раундах складно проаналізувати і розповісти про це. Команди віддали всі сили і творили щось нереальне. У такій складній грі, як раз досвід став вирішальним фактором, який допоміг FaZe Clan перемогти (23:25) і вийти в гранд-фінал PGL Major Antwerp 2022.

У другому півфіналі зіграють ENCE - Natus Vincere, зараз матч запланований на 21:25 за київським часом.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.