Сергій Таран

Співвласник бразильської організації FURIA Андре Аккарі підтвердив, що зараз для клубу пріоритетом є підписання іноземного тренера для складу з CS2. Про це він сказав на стримі у Gaules.

«Бразильські організації, з бразильським персоналом, бразильськими гравцями, де все на 100% відсотків бразильське, ніколи нічого не виграють. Це моя думка.

Тренер повинен володіти міжнародним інтелектом. Це 200 млн людей проти 9 млрд, які говорять про Counter-Strike. Коли ви заходите на Reddit, багато людей говорять про технічні аспекти, про гранати, які приземляються на той чи інший піксель. Якщо ви не знаєте англійської, то не зрозумієте, про що вони говорять. Чи означає це, що KSCERATO не є топ-гравцем, справді хорошим гравцем? Ні. Але коли він отримує цю інтелектуальну допомогу від людей, які дивляться на світ з іншого погляду, його шанси на перемогу набагато вищі.

Якщо стоїть вибір між тим, щоб поставити sidde на чолі команди з іноземними помічниками та взяти іншого бразильського тренера, то ми виберемо sidde. Але справді хороший іноземний тренер - це пріоритет. Якщо ми зможемо це зробити, буде чудово.»

Нагадаємо, персонажі LGBTQ+ в Apex Legends будуть доступні на Esports World Cup.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.