Сергій Таран

Міжнародна федерація кіберспорту (IESF) розглянула звернення Федерації кіберспорту України (UESF) стосовно припинення членства федерації кіберпорту рф в організації (RESF). В розпорядженні редакції Players опинилася копія офіційного звернення IESF до членів федерації.

Зазначається, що RESF порушили статут IESF, відкривши свої підрозділи на тимчасово окупованих територіях України.

Після розгляду всіх фактів, правління IESF провело таємне голосування, після якого вирішено припинити членство RESF. Але рішення було змінене, так як були враховані рекомендації Міжнародного олімпійського комітету (МОК), тому росіянам дозволили виступати на турнірах від IESF під нейтральним прапором.

«Після ретельного розгляду фактів, Правління IESF провело таємне голосування і прийняло рішення призупинити членство RESF у доброчесному статусі. Однак, відповідно до найкращих практик і міжнародних норм, таких як рекомендації Міжнародного олімпійського комітету (МОК), Олімпійської хартії щодо інклюзивності та недискримінації за ознакою походження і Декларації прав людини ООН, Рада IESF скоригувала рекомендацію Комітету з членства IESF, дозволивши гравцям з усіх країн брати участь у змаганнях на нейтральних умовах, представлених прапором IESF.

Це рішення спрямоване на захист спортсменів і забезпечення участі всіх членів IESF.

Призупинення доброї репутації RESF діятиме до Генеральної Асамблеї, де всі повноправні члени IESF вирішать, чи повністю призупинити членство RESF, чи відновити їхню репутацію, або доки RESF не усуне причину призупинення.»

Значну роль у призупинені членства RESF відіграла скоординована праця Комісії НОК України з кіберспорту та операційного директора UESF Едуара Анохіна.

Нагадаємо, Monte Gen пройшли у гранд-фінал United21 League Season 10.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.