Олексій Харченко

Джон JDC де Кастро поспілкувався з Players одразу після того, як Mouz вийшли у фінал IEM Dallas 2023. 

Це неймовірна подорож для Mouz на IEM Dallas 2023. Які у тебе емоції від виходу у фінал?

Я дуже емоційний і всім задоволений. Це трохи неймовірно після важкої поразки в Парижі. Зараз ми всі схвильовані та раді бути тут. Ми дуже щасливі, але робота ще не завершена. Ми повинні залишатися зосередженими і приймати кожну гру, яка зустрічається на нашому шляху, спокійно і радісно.

У вас були дві важкі, але абсолютно ідентичні гри на Vertigo та Overpass. Кожна команда взяла свій пік. Але вам було нелегко грати Ancient. Що ти можеш про перемогу на вирішальній карті? Беручи до уваги, що коефіцієнт виграшу Heroic на Ancient становив 100%, а ваш вінрейт був – 60%.

Так, ми були першою командою, яка перемогла Heroic на Ancient у цьому турнірі. Я думаю, що це одна з найсильніших карт. Overpass, очевидно, є найкращою картою Heroic, наскільки я знаю, і однією з наших слабших карт, це не наш пік, це очевидно. Ми грали дуже гарно на Vertigo, ми вірили в себе, у нас була хороша система та хороший підхід, тому ми знали, що виграємо наш пік. Програш на Overpass був для нас неважким. Ми боролися і намагалися, але це Heroic. Це хороша команда, і її потрібно поважати.

Щоправда, Ancient - це карта, на якій дві команди дуже добре грали. Це одна з наших найсильніших карт, а у них був 100% вінрейт. Але сьогодні ми були трохи сильнішими і кращими. Можливо, трохи спокійнішими, вони мали трохи більше тиску, ніж ми. Ми грали без тиску, просто грали в свою гру, а у них було багато на кону. Я б сказав, що Ancient була хорошою грою, але ми виграли, оскільки були трохи кращими і, як мені здається, не відчували сильний тиск.

Ви очікували, що вирішальною картою буде Ancient?

Ми очікували Ancient. Ми очікували саме на такий пік. Ми готувалися до Vertigo, Overpass і Ancient і були щасливі перемогти.

Heroic були близькі до повернення в кінці Ancient. Ви були готові до додаткових раундів?

Коли рахунок був 15:10, я сказав: «Ми повинні закрити це зараз». Звичайно, вони мають бойовий дух. Heroic — дивовижна команда, у них дивовижна хімія, тому, коли вони почали вигравати раунди, я подумав: «О, це справді буде овертайм?». Це буде важко, але, на щастя, цього не сталося. Навіть якщо це буде овертайм, у нас було багато енергії, ми підтримували один одного і кричали.

З ким ти хочеш зустрітися у фіналі?

Насправді я не проти зустрітися з ENCE або FaZe Clan. Ми виграли у ENCE, але минуло багато часу. Я думаю, це була Pro League два сезони тому. Нещодавно ми перемогли FaZe у RMR. Я думаю, що це більше про те, як ми граємо в гру, а не про те, що робить інша команда. Нам просто потрібно зосередитися на собі і не робити помилок.

У фіналі буде три карти чи дві?

Це справді гарне запитання. Це повністю залежить від того, як пройде перша карта та хто задасть найкращий імпульс. Думаю, буде 2:0, але все може бути. Навіть якщо це буде фінал із трьома картами, або ми програємо - що трапиться, те трапиться. Але це буде чудовий фінал!

Як тобі аудиторія на IEM Dallas 2023?

Натовп був приголомшливим. Люди тут такі чудові, дуже комунікабельні, підтримують нас і всіх, вболівають. Це був неймовірний досвід. Це те, заради чого ми живемо, ми цим заробляємо на життя завдяки цим моментам, і я дуже щасливий і вдячний бути тут.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.