Софія Піхало

Гравець MOUZ  Джимі Jimpphat Сало дав інтерв’ю репортерці Players Софії Піхало. 

Вітаю з перемогою. Як ти зараз себе почуваєш? Це була довга гра.

Я дуже щасливий. Приємно знову опинитися у фіналі після минулого разу. Сама гра була трохи важкою, особливо на першій мапі.

Ми повинні були закрити її, але я дуже задоволений тим, як ми відіграли в останніх двох мапах. У нас були дійсно хороші результати, і це знову було як у фіналі, тож я з нетерпінням чекаю на нову перемогу. 

Як ти думаєш, що було не так на першій мапі? 

Важко сказати зараз. У нас не було часу, щоб розібратися, але я думаю, що ми зіграли дуже добре. Найбільшою проблемою, мабуть, було те, коли вони робили багато ентрі кілів, за CT і Т. Було важко будувати гру, коли ми грали 4v5 або 3v5, тож я думаю, що це було основною причиною. 

Під час цього Bo3 у тебе була не найкраща статистика. Як ти думаєш, що сталося? 

Я трохи прихворів, тож це стало для мене невеликою проблемою в останніх двох іграх. Я не грав на максимумі, але мені все одно байдуже. Я не хвилююся про це, тому що я знаю, що я повернуся, і я також знаю, що мої товариші по команді прикривали мене, як сьогодні. xertioN грав дуже добре, а також torzsi і siuhy. 

Навіть якщо я граю погано, завжди є хтось, хто підтримує мене і команду, і хто грає добре. Приємно бути в команді, і я щасливий, що всі грають. 

Чого ти очікуєш від матчу з Vitality? 

Я думаю, що це буде дійсно хороша гра. Це буде важка гра. Ми грали проти Vitality в Кельні, здається. Це був прекрасний матч. 

Нам доведеться добре підготуватися і морально налаштуватися на гру. Крім того, це Bo5, тож це буде довга гра. Завжди важко грати з ними, адже вони завжди грають дуже добре і дотискають тебе в кінці.

Вони зроблять все, щоб виграти, і це дуже важка гра з ментальної точки зору. Вони дуже добре грають в “ігри розуму”. У цьому випадку це буде також важка гра. Нам просто потрібно грати в нашому стилі, і все буде добре. 

Я бачила, що ваша мета - перемогти G2. Чи задоволений ти попередніми іграми в ESL Pro League S19?

Так, безумовно. Думаю, що в останніх двох іграх, навіть незважаючи на те, що деякі мапи були трохи напруженими, я все одно радий, що ми виграли обидві гри. Дехто може сказати, що цей турнір не такий вже й важливий, бо на ньому не так багато людей. Але я вважаю, що це один з найкращих турнірів за весь рік.

Один з найбільших. Для нас багато значить перемога на LAN. Це те, над чим ми так довго працювали. Ми дійшли до фіналу на IEM Chengdu. Ми побачили, що все ще можемо це зробити. 

До Ченду ми багато боролися на LAN. Особливо коли було багато людей. Тож ми раді, що все ще можемо виступати дуже добре, навіть якщо фанів менше.

Чи відчуваєш ти різницю між маленьким натовпом, як тут, на Мальті, і великим натовпом, як це було на Мейджорі? 

Так, безумовно. Думаю, вона очевидна для великого натовпу. Це створює більший тиск, тому що ти бачиш набагато більше людей. Таке відчуття, що всі на тебе дивляться. Тому ти відчуваєш тиск.

Наприклад, на цьому турнірі я б сказав, що це те саме. Тому що тут не так багато людей. Я не знаю цифр, але це не відчувається.

Ти не так сильно нервуєш, коли граєш. Іноді буває дуже голосно. Так що в цьому плані я думаю, що це відчувається приблизно так само. Але так, я б сказав, що це все одно відрізняється.

Чи чуєш ти якісь поради з натовпу, коли люди знаходяться так близько? 

Якщо ви граєте 1v1 і всі мовчать, то так. Таке буває. Я пам'ятаю, як ми грали проти ENCE в останній EPL. Це був переможний момент проти ENCE і 1v1 проти SunPayus. 

Я пам'ятаю, що натовп став таким гучним. Вони фактично сказали мені, де знаходиться останній опонент. Я рухався в тому напрямку.

Це було трохи дивно. Але так, іноді таке трапляється. 

Наразі ви входите в топ-3 рейтингу HLTV. Які плани на цей рік?

Наші плани... Про сам рейтинг ми поки що не думаємо. Ми думаємо про перемоги в турнірах. І ми дуже хочемо виграти якісь трофеї цього року.

Тому що ми всі знаємо, що ми на це здатні. Ми дуже хотіли виграти PGL CS2 Major Copenhagen 2024, тому що це дуже важливий турнір.

Мені трохи сумно, що ми не змогли. Але ми з нетерпінням чекаємо Perfect World Shanghai Major. Думаю, це буде найбільший турнір року.

Ми дуже хочемо виграти Мейджор. Тому що він багато значить для всіх. І це один з найбільш значущих турнірів у всьому CS.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.