Сергій Таран

Гравець складу NAVI з CS2 Юстінас jL Лекавічус розповів про адаптацію в складі Ігора w0nderful Жданова.

«Я очікував, що він буде не таким зрілим, як він є, так що респект йому за це. Я відчуваю, що він дуже добре вписується в атмосферу команди. Він мені подобається, і я думаю, що все, що йому потрібно - це покращити своє розуміння гри, тому що він індивідуально дуже кваліфікований гравець.

На тренуваннях він [w0nderful] любить тренуватися, я маю на увазі, це те, що я помітив, я не знаю, подобається йому це чи ні, але він схильний просто грати в те, про що ми говорили, і тренувати ці речі. Але на BLAST Fall Finals він проявив багато ініціативи, він був голосним, він був зовсім іншим гравцем, ніж на тренуваннях. Відповідаючи на це, в офіційних іграх він проявляє багато ініціативи, займає багато простору, але на тренуваннях, я думаю, він просто тренується»

Також Лекавічус розповів про свій прогрес за цей рік.

«Я відчуваю, що я дуже прогресував, не тільки в кар'єрі, але й як особистість. Я думаю, що значно покращив свою гру, навчився деяким ментальним речам і тому, як краще справлятися з різними ситуаціями, я просто щасливий бути тут!

Я відчуваю, що приєднався до NAVI ще будучи новачком. Зараз я можу з упевненістю сказати, що я вже не новачок - я точно не один з найкращих гравців, мені ще потрібно багато працювати, багато прогресувати, але я відчуваю, що я побудував фундамент, на якому можна розвиватися і стати набагато кращим гравцем, ніж я є зараз.» 

Нагадаємо, w0nderful — найкращий гравець NAVI на BLAST Premier Fall Final 2023.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.