Сергій Таран

Тренер BLEED Александар kassad Трифунович вважає, що Олександр s1mple Костилєв повернеться в основний склад NAVI наприкінці квітня. Своїми думками серб поділився під час подкасту Hot Take Point Made.

«s1mple повернеться до складу NAVI наприкінці квітня. Він збирається повернутися саме в NAVI, тому що йому більше нікуди йти. Не думаю, що хтось заплатить стільки, скільки попросять Natus Vincere. Навіть попри той факт, що його вартість за останні місяці просіла. Він думає, що буде найкращим, але я сумніваюся в цьому. Я також не думаю, що він має намір повернутися на роль ріфлера.

Інший момент, що w0nderful — другий найкращий снайпер свого регіону. NAVI зробила чудовий крок, отримавши його і купивши у Sprout за смішні гроші. І саме w0nderful одна з головних причин, чому команда так здорово грає. Але заковика в тому, що s1mple повернеться саме на його місце. І це також наводить на думку, що w0nderful відправиться в Cloud9.»

Нагадаємо, чотири ексклюзиви Xbox вийдуть на PS5 і Nintendo Switch.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.