Сергій Таран

Колишній генеральний директор української кіберспортивної організації HellRaisers Олексій Magician Слабухін вважає, що NAVI не варто критикувати за росіян у складі і навів аргументи на захист Народжених Перемагати. Своїми думками він поділився у себе в Telegram-каналі.

«З початку війни сам клуб зробив багато важливих речей – весь мерч був відданий на благодійність, хлопці зі стаффа NaVi допомагають країні хто чим може (На деяких підписаний і бачу це), закрили хаб. Клуб не почав утискати, а дав вибір російським гравцям – або ви переїжджаєте, або залишаєте клуб. І багато хто покинув клуб. Більше того, не стали тримати на контрактах, що теж ознака людяності. Одним з важливих кроків, яким вони показали, що готові змінювати, але з часом – заміна Бумича через дії його дружини. Незважаючи на те, що він капітан, то було зроблено легко – в результаті з SDY взяли Blast.

Але все одно багато зациклилися на тому що в Navi залишилося кілька гравців, які як я зрозумів вже готові переїжджати. Але є головна проблема – зараз навіть маючи правильну позицію неможливо отримати громадянство України, якщо вони того хочуть. У підсумку безвихідна ситуація.

V1lat сказав правильні слова «Вболівайте за Navi як за організацію». Адже в ній сотні людей, які щиро допомагають і підтримують. Якби в Україні було достатньо варіантів, які могли б замінити тут і зараз, то це б сталося. Не дивіться на кілька вад, дивіться на ситуацію в комплексі. Замість слів Хейта, напишіть «Хлопців, у вас все вийде, ви на правильному шляху, ви молодці, що зробили і так багато». Для тих, хто не працював безпосередньо в клубах, це складно зрозуміти, як вибудовується все зсередини. На ділі все здається дуже легко – в реалії все набагато заплутаніше і складніше. Бережіть себе і своїх близьких»

Олексій Magician Слабухін

Нагадаємо, v1lat згоден, що в NAVI не повинно бути росіян.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.