Сергій Таран

Колишній професійний гравець в Counter-Strike Денніс walle Валленберг розповів, що азартні ігри вплинули на його психічний стан, через що йому не вдалося побудувати успішну кар’єру кіберспортсмена. Тому він виступає проти того, що в сучасному кіберспорті є чимало компаній, які пов’язані з гемблінгом та азартними іграми.

«Коли 05/06/07 з’явився онлайн-покер, багато хто з нас, у тому числі й я, захопилися цим.

У мене була б більш успішна кар’єра в CS, якби азартні ігри не увійшли в моє життя і не вплинули на мій психічний стан. Я знаю, що це стосується і багатьох інших гравців мого часу.

Ось чому мені сумно спостерігати, що сучасна кіберспортивна сцена відверто пропагує азартні ігри та відправляє молодих людей у проблеми з азартними іграми та залежністю. Нормалізація азартних ігор – це божевілля.

Ймовірно, я втратив близько 50 тисяч доларів за ці роки, зберігаючи професійну кар’єру в CS. Я давно перестав грати в азартні ігри і з тих пір не торкався їх.

Я зрозумів, що гроші не мають значення в довгостроковій перспективі. Я гнався за своїми втратами. Нові гроші можна заробити, якщо я зміню своє життя. Це було не варте тих збитків, які це завдало моєму психічному стану.»

walle виступав на професійній сцені Counter-Strike з 2001 до 2010 року. За цей час він грав за Eyeballers, Ninjas in Pyjamas та SK Gaming. Швед виграв чимало значних на той час турнірів, а також двічі займав друге місце на WCG (2006 та 2008).

Нагадаємо, на Twitch заборонили рекламувати сайти азартних ігор зі скінами для CS:GO.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.