Олексій Харченко

У травні 2024 року s1mple запустив школу кіберспорту для CS2 вартістю $100 на рік. Курс «Грай як s1mple» обіцяв серію відео з понад 60 інтерактивними сесіями, спрямованими на розвиток ігрових навичок, стратегій і кар’єрного росту поза грою. Згідно з публікаціями в ТГ-каналах і Reddit, відео курсу пропали, а  підписникам почали повертатись гроші. Офіційних реакції від проекту не було. Останній пост в Twitter датований 6 червня.  

Раніше в інтерв’ю Players Олександр s1mple Костилєв розповідав, що це “будуть курси, які дадуть багато чого усім гравцям”. “Навіть якщо ти не хочеш грати Competitive і стати професіоналом в цій грі, вони будуть давати тобі можливість грати з друзями ще краще”, підсумував тоді s1mple. 

Ініціатором ідеї створення Play Like S1mple був його старший брат Олексій Костилєв. Також він виступає в ролі CEO і ко-фаундера проекту. 

Причини потенційного закриття проекту невідомі. В кінці травня Олексій Костилєв повідомляв, що за короткий проміжок часу з моменту анонсу проекту на безкоштовну версію Play Like S1mple зареєструвалося більше 80 тис. людей, було підписано партнерство з FACEIT, а органічне охоплення склало 27 млн людей через медіа і PR-активності. 

Багато користувачів в Reddit звертають увагу на те, що гайди було зроблені погано і акцентують на тому, що “найкращий гравець не завжди є найкращим вчителем”.    

Редакція Players звернулась за офіційним коментарем до Олександра Костилєва і його брата Олексія. На момент публікації цієї новини ми не отримали відповідь. 

Нагадаємо, Passion UA – чемпіони European Pro League S17.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.