Сергій Таран

Тренер української команди Monte з CS:GO Сергій lmbt Бежанов поспілкувався з журналістом порталу Cover.gg. В інтерв’ю він розповів, що давно хотів попрацювати з Віктором sdy Оруджевим.

«Я давно хотів попрацювати з Віктором, але не виходило. Тож зараз він найстарший, найдосвідченіший і найшанованіший гравець команди. Він приносить багато спокою в стресові моменти молодим хлопцям, що мені подобається найбільше.»

Також lmbt оцінив виступ Monte на закритих кваліфікаціях на RMR.

«У цій ситуації це має називатися виграш є виграш. Роботу зроблено, і так, вона не була бездоганною, але вона не могла бути чудовою, оскільки у нас не вистачило часу. Тому я вважаю, що під час підготовки ми вибрали правильну стратегію. У кожному матчі ми грали на картах, які відпрацьовували раніше, і це принесло свої плоди.»

Ще Бежанов розповів про життя в умовах війни.

«Ну, війна стукає у всі двері, тільки по-різному. Я бачив свою сім'ю одного разу в цьому році, коли трохи подорожував країною. Але кожен українець – волонтер. У мого друга є фонд, який отримує запити від наших захисників, тому я йому просто допомагаю, і всі допомагають. Було кілька нагальних речей, які вдалося зібрати за години, наприклад, генератори на початок інфраструктурного терору тощо. Все-таки запити бувають різні.

До зими це був одяг та інші речі, в першу чергу дрони та автомобілі. Щодо себе, то я вважаю себе досить сильною людиною, тому не важливо, наскільки погано ти почуваєшся. Кожен українець робить те, на що здатний. Я так само.»

Нагадаємо, стали відомі учасники RMR-турнірів.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.