Сергій Таран

Тренер Monte Сергій lmbt Бежанов прокоментував реакцію українського ком’юніті на проблеми його команди з отриманням дозволу на виїзд з України для виступ на IEM Sydney 2023 з CS2. Своїми думками наставник колективу поділився в Telegram.

«Почитав я весь той заміс в Українському комюніті про нашу ситуацію і дуже багато людей і навіть діячів нашого кіберспорту згадують ситуацію з мажором і прирівнюють нас до B8 та ІКЛИ, так от нагадаю що порушення є порушення , але зйоб і повернення не в строк через форс-мажорні обставини , а саме прохід на головний чемпіонат світу це трошки різні речі. Також нагадаю що через свою громадську позицію і своє повернення в строк я показав всім хоч і у мінус для команди, що без такої дії як ми зробили тоді ви б не бачили зараз команду яка стабільно знаходиться в топ10 світу і яка змогла обіграти найкращі команди світу в кс.го. Без того мажору не було б тих нас яких ви бачите зараз. Так я пропустив той турнір. І тоді «не порушуючи ніяких правил» ніхто мене не випустив, а федерація навіть не подала листа своєчасно бо на запрос дати номер того листа ніхто його не дав і навіть коли команд з країни 404 не залишилось на турнірі все одно ніхто не випустив. Тож є лише декілька прохань всім отим діячам хто мене читає, або знає. По перше не треба порівняти нас із кимось і шукати якихось виправдань та справедливості в цьому питанні. В країні війна і так буває. По друге просто видаліть мій контакт із своїх телефонів я вас більше не знаю якщо ви в своїх мізках порівнюйте нас с тими двома клубами і вважаєте це рівнозначними порушеннями. І по третє це вже стосується фанатів та просто людей… Ми як команда як і всі цивільні українці пережили можливо не рівнозначні , але все ж таки всі страхи та складності повномасштабної війни з першого дня. Грали коли не було світла і тепла, чули вибухи під час матчів і все одно наша воля до перемоги та досягнень разом з вашою підтримкою крок за кроком приносила результат. Тому як команда і ми українці переживемо вже будь які виклики! Дякую за підтримку і теплі слова. Слава Україні і всім тим хто боронить нашу державу та дає змогу взагалі жити і змагатися.»

Нагадаємо, за інформацією v1lat, Monte можуть отримати дозвіл на виїзд. 

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.