Сергій Таран

Данський кіберспортсмен Еміль Magisk Рейф, який грає за склад Team Vitality з CS:GO, оцінив шанси своєї команди в матчі проти NAVI в рамках BLAST Premier World Final 2022. В інтерв'ю порталу HLTV він сказав, що не вважає Народжених Перемагати такими ж небезпечними, якими вони були в минулому році.

«Я вважаю NAVI хорошою командою, але це вже не ті NAVI, що в минулому році. Їм зараз нелегко через все, що відбувається у світі. Вони не такі страшні, як раніше, і ми показали, що можемо їх перемогти. Але у них як і раніше є особистості, які можуть проявити себе. У них є s1mple, electroNic, b1t — всі вони зіркові гравці.

Для мене важливо знайти нашу послідовність у bo3-серії. Я знаю, що якщо ми це зробимо, то зможемо скласти конкуренцію NAVI, а в іншому випадку це буде схоже на гру зі старим складом, який обіграє тебе, тому що просто менше помиляється. У них є досвід, і вони використовують його, щоб вигравати раунди. Для мене це рівний матч, тому що я знаю, що ми можемо показати стабільну гру, але нам потрібно зробити це в BO3, якщо хочемо перемогти. До того ж я не боюся їх, як минулого року, і зараз не відчуваю, що вони на тому ж високому рівні.»

Матч між Team Vitality і NAVI відбудеться сьогодні, 14 грудня. Старт зустрічі заплановано на 17:00 за київським часом.

Нагадаємо, Valve оновили правила проведення RMR-турнірів з CS:GO.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.