Сергій Таран

Українська організація Monte прокоментувала потрапляння своїх гравців до списку спортсменів, які не повернулися в Україну після виїзду за спеціальним дозволом. Клуб розповів, чому гравці не повернулися вчасно та приніс вибачення.

Ще в заяві сказано, що Сергій DemQQ Демченко та Володимир Woro2k Велетнюк повернулись в Україну. Віктор sdy Оруджев поки перебуває в Польщі, але також найближчими днями повернеться.

«За спеціальним дозволом Міністерства молоді та спорту України наша команда у складі 3-х гравців та тренера виїхала за кордон до Варшави для підготовки до RMR турніру у Копенгагені. За цим дозволом ми повинні були повернутись на територію України 16 квітня.

Вийшло так, що ми пройшли у наступну стадію Челенджерів і продовжили тренування та підготовку до турніру, а наш тренер Сергій lmbt Бежанов повернувся додому по особистим причинам (спойлер: назад йому заборонили виїзд і ми були єдиною командою, яка грала без тренера увесь турнір).

Як ви знаєте, після стадії Челенджерів ми пройшли ще далі і вийшли до стадії Легенд. А далі ще й вийшли до плей-оф і потрапили до топ-8 найкращих команд останнього Мейджору в історії CS:GO.

Відразу після закінчення фіналу турніру, 21 травня, наші гравці Сергій DemQQ Демченко та Володимир Woro2k Велетнюк повернулись в Україну та 22 травня уже перетнули кордон і зараз перебувають тут.

Віктор sdy Оруджев наразі знаходиться у Польщі, адже по форс-мажорним обставинам не зміг вчасно виїхати. За декілька днів після Мейджору, 24 травня, ми уже продовжили грати інший турнір, тому він вимушений був залишитися і дограти його. За декілька днів Віктор теж повернеться до України, а червні усіх фанатів чекає автограф сесія у Києві, яку ми уже давно запланували і зовсім скоро скажемо точні дати для вас.

Ми прославляли Україну і потрапили до 1/4 фіналу найбільшого турніру. Кричали «Слава Україні» на мільйонну аудиторію. Нагадували про війну у своїх інтерв‘ю. Робили збори на допомогу ЗСУ. І далі продовжуємо робити усе, аби гідно представляти нашу державу.

Просимо вибачення у Міністерства мододі та спорту України, що не повернулись вчасно додому, аби зробити все вищеперераховане можливим.

СЛАВА УКРАЇНІ!»

Варто відзначити, що Monte мають слот на ESL Pro League Season 18. Турнір пройде на Мальті, та невідомо чи зможуть хлопці на нього потрапити. 

Нагадаємо, гравці Monte та B8 потрапили до списку спортсменів від Мінмолодьспорту, які не повернулися із-за кордону.

Теми:
Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.