Сергій Таран

Кіберспортивна організація MOUZ у своєму тівіттері анонсувала заміну в CS:GO складі. Натана NBK Шмітта поміняли на гравця академії Джона JDC Де Кастро. Тренер команди Денніс Sycrone Ніелсен зазначив, що це рішення було прийнято після невдалого виступу на EPL, а такі зміни можуть позитивно вплинути на моральний стан колективу перед RMR-турніром.

«Після розчаровує EPL вся увага тепер зосереджена на RMR. Ми вирішили, що ставлення, позитивність і спілкування Джона матимуть життєво важливе значення для команди. Ми знаємо, що Натану важко, але ми твердо віримо в позитивний вплив переходу Джона в основний склад»

Денніс Sycrone Ніелсен

JDC з 2021 року виступає за MOUZ NXT, їх колектив виграв всі три сезони WePlay Academy League. На IEM Katowice 2022 німець заміняв Аурімаса Bymas Піпіраса в основі. Джон показав відмінну гру в Play-In стадії, де набив рейтинг 1.14. Але найбільше він запам'ятався тим, що в матчі проти Vitality його особиста статистика на Nuke за атаку була 0-15, через це він потрапив в так званий «клуб рулона».

Але я не зовсім розумію логіку цієї заміни. Швидше за все вона заснована на внутрішніх відносинах між хлопцями, так як іншого пояснення, чому в команді тримають Крістофера dexter Нонга у мене немає. За всі матчі в 2022 році рейтинг NBK становить 0.97, а у австралійця - 0.90 і у всіх інших показниках француз краще. Натан спокійно міг зайняти місце капітана, думаю, що його досвід допоміг би колективу вийти на новий рівень, але подивимося до чого призведе заміна на JDC.

Нагадаємо, зараз грає група В на ESL Pro League Season 15.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.