Сергій Таран

У третьому турі ESL Pro League Season 16 з CS:GO NAVI грали проти Endpoint. Зустріч закінчилася поразкою Народжених Перемагати з рахунком 0:2.

Представники британської організації пікнули Ancient і змогли виграти за атаку першу половину з рахунком 8:7. Після зміни сторін для Endpoint не склало труднощів взяти ще 8 раундів поспіль і повести в серії.

Далі була карта Natus Vincere — Dust2. У перших раундах за Т-бік Народжені Перемагати грали непогано, але потім європейський колектив взяв те, що відбувається на локації під контроль і почав набирати бали. За рахунку 6:15 NAVI намагалися зробити камбек, але зупинилися після чотирьох узятих раундів.

На картах Endpoint не робили нічого особливого, просто відштовхувалися від своєї стрільби і мотивації, що дозволило їм знищувати Народжених Перемагати. Також можна сказати, що NAVI були не у фокусі і просто недооцінили супротивників.

Наступний матч Natus Vincere проведуть 3 вересня о 20:30 по Києву проти Team Vitality. Противниками Endpoint будуть Ninjas in Pyjamas, гра запланована на 13:30.

Нагадаємо, експерти студії Maincast дали прогнози на сьогоднішні матчі ESL Pro League Season 16.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.